uitjespeciaal@gmail.com
Marjolein +31 6 142 801 79 of Sonja +31 6 100 884 11

Het Veluws BosUITje

Unieke, duurzame teamUItjes

Het Veluws BosUITje

Marjolein Kellerhuis en Sonja Schaefers, oprichters van UITje Speciaal, gaan geregeld op pad om inspiratie op te doen voor de duurzame zakelijke UITjes en incentives die ze organiseren. Dit keer was de Veluwe aan de beurt! Want inspiratie kun je volgens hen alleen opdoen door het zelf te beleven. In de natuur voor de natuur. So, let’s go!

Avontuur, duurzaamheid, samen beleven en ook nog iets leren van en over de natuur

Op zoek naar unieke, bijzondere, mooie en leerzame plekken voor het duurzame Veluws BosUITje, dat was het doel van deze inspiratietour. Originele activiteiten, interessante workshops, fun en leuke plekken om te lunchen en dat allemaal gericht op het zoveel mogelijk reduceren van de CO2-uitstoot. ‘Op de gehuurde e-bikes en een van tevoren bepaalde prachtige fietsroute gingen we op onderzoek door de Veluwe’, vertellen Marjolein en Sonja. Architectuur, smartphonefotografie, picknicken, borrelen in het bos, een workshop houthakken en wandelen met de schaapsherder zijn slechts een paar dingen waar ze hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

Eerst reduceren dan compenseren

Allemaal activiteiten waarmee ze hun CO2-footprint zoveel mogelijk reduceren, want impact maken doe je in het hele proces. Maar ook de manier waarop CO2 gecompenseerd wordt, past perfect bij dit BosUITje, namelijk het planten van een boom. Voor iedere deelnemer aan het BosUITje zorgt UITje Speciaal ervoor dat er een boom wordt geplant via Trees for All.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *