uitjespeciaal@gmail.com
Marjolein +31 6 142 801 79 of Sonja +31 6 100 884 11

Waarom UITje Speciaal

Unieke, duurzame teamUItjes

Waarom eigenlijk UITje Speciaal?

Omdat wij bedrijven graag verrassen met unieke én duurzame zakelijke UITjes die inspirerend, motiverend en gezellig zijn. Totaalconcepten waarbij we bedrijven volledig ontzorgen, zowel voorafgaand, tijdens als na deze fantastische dag. 

Je krijgt het volledige pakket. Van concept tot UITvoering. Ieder pakket bevat duurzame activiteiten waarmee we onze CO2 footprint zoveel mogelijk reduceren. Voor ieder uitje dat wij mogen organiseren compenseren we ook CO2 uitstoot, door per deelnemer een boom via Trees for All te planten. Na afloop ontvang je een officieel certificaat voor het betreffende aantal deelnemers.

UITje Speciaal streeft naar een zo groot mogelijke CO2 reductie van haar teamuitjes. Onze UITjes zijn met grote zorg samengesteld en worden regelmatig geëvalueerd op basis van de volgende kenmerken: duurzaamheid en onderscheidend vermogen. Verduurzamen is voor ons het steeds optimaliseren van keuzes, al zijn ook wij, als onderdeel van de maatschappij, soms ertoe gedwongen om minder duurzame keuzes te maken. Denk aan individuele lunchboxes tijdens de Coronacrisis. Door onze keuze voor de verpakking, inhoud en manier van afvalbeheer, stellen wij dat onze lunchboxes een duurzamere keuze betreft. Zo zullen wij iedere stap van ontwikkeling tot aan uitvoering zoveel mogelijk verduurzamen. Wij blijven dan ook streven naar duurzamere zakelijke uitjes en een duurzamere wereld.