uitjespeciaal@gmail.com
Marjolein +31 6 142 801 79 of Sonja +31 6 100 884 11

Onze UITjes

Unieke, duurzame teamUItjes

Onze UITjes zijn uniek én duurzaam! Ieder pakket bevat duurzame, toffe en inspirerende activiteiten waarmee we onze CO2 footprint zoveel mogelijk reduceren. Voor ieder UITje dat wij mogen organiseren compenseren wij ook. Per deelnemer planten wij namelijk ook een boom via Trees for All*. Ons motto: eerst reduceren dan compenseren!

  • Bos UITje: Het Bos UITje zegt het al, we gaan de bossen in. Het Bos UITje staat in het teken van natuur, avontuur, samen optimaal beleven en ook nog iets leren van en over de natuur.
  • Amsterdams (Stads) UITje: Het Amsterdams UITje is vernieuwend en urban en is in heel Nederland verkrijgbaar.
  • Lente UITje: Het Lente UITje is fris, groen en zit vol energie. Het Lente UITje staat in het teken van buiten activiteiten die direct een link hebben met groeien. Of je nu wilt groeien en bloeien met je bedrijf of juist je collega’s wilt zien groeien.
  • Zoet UITje: Het Zoete UITje is voor ieder bedrijf dat een culinair dagje op zijn verlanglijst heeft staan.
  • Winter UITje: Het Winter UITje is een dag vol warme, gezellige en mooie activeiten. De donkere dagen zijn zo gek nog niet als je eenmaal weet hoe het Winter UITje smaakt.
  • Zilver UITje: Een UITje helemaal voor jullie bedrijf op maat samengesteld. Heb je inspiratie opgedaan uit onze andere pakketten en wil je iets combineren of heb je zelf juist een idee die verder UITgewerkt moet worden? Dan stellen we graag een Zilver UITje voor je samen.

Wil je ook een UITje Speciaal samen met collega’s of klanten? Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Mail dan naar uitjespeciaal@gmail.com

* Al onze UITjes staan in het teken van reduceren en compenseren. Wij bieden standaard een vegetarische lunch of diner aan, vlees of vis op aanvraag. Vervoer proberen wij zoveel mogelijk elektrisch te organiseren en lokale leveranciers in te zetten.

Per deelnemer planten we ook namens jou een boom via Trees for All. Na afloop van het teamUITje ontvang je van ons dan ook een officieel certificaat van Trees for All, specifiek voor jouw zakelijk UITje.