uitjespeciaal@gmail.com
Marjolein +31 6 142 801 79 of Sonja +31 6 100 884 11

Reduceren met je Kerstgeschenk dat doe je met de UITje Speciaal boxen!

Unieke, duurzame teamUItjes

Reduceren met je Kerstgeschenk dat doe je met de UITje Speciaal boxen!

UITje Speciaal reduceert en compenseert altijd de impact op het milieu en de CO2 uitstoot van zakelijke UITjes. Helaas zijn er nu vanwege de maatregelen veel minder zakelijke uitjes. Wel zien we dat er op dit moment weer erg veel borrelboxen en kerstboxen worden verstuurd. Je zou wensen dat deze duurzamer zouden zijn, niet?

Daarom hebben wij besloten om te starten met de ‘UITje Speciaal boxen’. Onze missie om zoveel mogelijk te reduceren en compenseren blijft natuurlijk staan. Nu het niet met de UITjes kan willen we dit doen met het leveren van de UITje Speciaal boxen.

De boxen zijn samengesteld met duurzame producten, worden duurzaam verpakt en duurzaam vervoerd.

We stellen de boxen natuurlijk op maat samen maar om het jullie makkelijk te maken, hierbij alvast 3 voorbeelden.

Wat extra warmte box

Prachtige sociaal- en milieuvriendelijke To Go Tea infuser. Een gezamenlijk initiatief van War Child en LoyalTea® met als doel zo veel mogelijk oorlogskinderen te helpen d.m.v een bijdrage per infuser aan War Child. Per verkochte infuser wordt €1,- gedoneerd aan War Child om zo samen de oorlog uit een kind te halen. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de gezondheidszorg, huisvesting en het onderwijs te verbeteren op Sri Lanka.

De hoogwaardige thee infuser heeft een inhoud van 0,35 liter en is hiermee klein genoeg voor onderweg. Deze infuser is gemaakt van borosilicaat glas, bezit een RVS theefilter en heeft een duurzame bamboe dop. Bovendien is de LoyalTea® thee To Go infuser netjes verpakt in eco kartonnen geschenkdoos met FSC keurmerk.

Natuurlijk wordt deze geleverd met verse groene thee. Extra leuk is dat je deze tea infuser kunt personaliseren op een hele mooie subtiele manier.

Cocktailbox

Wij zijn superblij dat we samenwerken met Rebottled. Rebottled helpt mensen om weer op de arbeidsmarkt te komen door hen de kans te geven zinvol werk te doen en door samen een doel te creëren. Rebottled redt flessen voordat ze zouden worden weggegooid en verspild. Hiervan maken ze geweldige glazen en lampen. Een goed voorbeeld van recycling en het hierdoor reduceren van energie en gebruik van primaire grondstoffen.

Hoe tof is deze cocktailbox?!  De lekkerste mocktails gecombineerd met de mooiste en unieke glazen voor het perfecte drankje. Ideaal als borrelbox voor je online Kerstborrel of alcoholvrije Nieuwjaarsborrel.

Shop duurzaam en hip

Nog zo’n mooie partij waarmee we samenwerken, No More Plastic Bags. Deze mooie grote en stevige tassen NoMorePlastic shoppers zijn gemaakt van gerecycled katoen. Naast dat grote tassen weer helemaal hip zijn, zijn ze ook met een leuke print of opdruk te bestellen. Door de afsluitbare binnenzak zijn ze ook nog eens handig voor je mobiele telefoon en portemonnee.

Buiten de standaard collectie zijn ze dus ook te personaliseren, hoe gaaf is dat!

Een logo, je slogan of misschien wel een andere afbeelding. Op deze manier kun je de shopper helemaal passend maken bij je bedrijf.  Natuurlijk kunnen wij de shopper vullen met andere duurzame producten voor bijvoorbeeld een duurzame borrel of een duurzame Kerstlunch.

Ook reduceren met je Kerstgeschenk?

Wil je ook meehelpen om te reduceren met de Kerstgeschenken en je medewerkers of klanten blij maken met een duurzaam geschenk? Misschien ben je enthousiast over één van de bovenstaande ideeën en anders kunnen we een voorstel op maat voor je maken. Mail ons op uitjespeciaal@gmail.com, dan zorgen wij voor een offerte of en passend voorstel.

Wil je de blogs, nieuws en tips van UITje Speciaal niet missen, volg ons dan op Instagram of LinkedIN.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *